Wagenpark beheer wie kent dit nou niet ?

Uw medewerker wil een lease auto maar heeft geen vast contract, als werkgever wit u dan niet vast zitten aan een contract van 4 jaar. Daarom gaat de gemiddelde ondernemer voor Shortlease, maar dan?

Wij bieden de optie aan om u wagenpark te kunnen controleren. Dit doen wij doormiddel van een GPS tracker in de auto, deze wordt geplaatst voor een kleine meer prijs in de maand. U krijgt gepersonaliseerde inlog gegevens voor het portaal waarin u alle shortlease auto's die bij u bedrijf aanwezig zijn kunt controleren.

Meten is weten, vooral met onze GPS Tracker. Hierdoor krijgt u volledig inzicht waar de voertuigen zich bevinden. Dit is waardevolle informatie waarmee u misbruik voorkomt of terugdringt.

Met onze GPS tracker ziet u uw voertuigen real-time op de kaart bewegen. U ziet de actuele posities en status van uw wagenpark. Via rapportages kunt u de historie van elke rit opvragen.

Daarnaast kunt u notificaties instellen zodat u automatisch op de hoogte gehouden wordt van al uw shortlease auto's.

 

Kilometerregistratie
Geeft exact weer wanneer het overeengekomen aantal kilometers door de berijder wordt overschreden. Hier krijgt u automatisch een melding van via de app of e-mail.

Rittenregistratie
De GPS tracker levert de meest uitgebreide rit rapportages van uw wagenpark. Rapportages kunnen worden samengesteld volgens eigen criteria.

Eenvoudig boetes doorbelasten
Indien u boetes van een voertuig ontvangt, kunt u eenvoudig terugzien welke bestuurder op het bewuste tijdstip heeft gereden. Er is geen discussie mogelijk en u kunt op eenvoudige wijze de boete doorbelasten.

Besparen op hoge onderhoudskosten
In onze online Tracking Portal kunt u de APK-datum en het geplande onderhouds interval van uw voertuig instellen. Hierdoor ontvangt u automatisch een melding voordat deze datum of het aangegeven aantal kilometers bereikt is. Zo bespaart u op hoge onderhoudskosten en eventuele schade aan uw voertuigen.

Klachten
Komen er kalchten over de rij style van uw medewerker, dan kunt u dit eenvoudig controleren door de daad werkelijke route van de bestuurder en de gereden snelheid.

Tank fraude
Naast ons ruime assortiment aan auto's en ons online Tracking Portal bieden wij ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een tankpas. Deze tankpas en de bijbehorende administratieve werkzaamheden worden verzorgt door Autohopper Zwolle. Heeft u het vermoeden dat er meer getankt wordt ten aanzien van de kilometers die de bestuurder rijdt?  Via het online Tracking Portal kunt u dit met 1 overzicht controleren.

Diefstal / Ontvreemden
Heeft u onenigheid met de bestuurder/werknemer en plaatst de desbetrefende werknemer rechts van retentie op het voertuig? (Wetterlijk niet mogelijk doordat het voertuig op naam staat van Autohopper Zwolle)

Dan is het mogelijk om het voertuig te traceren doormiddel van de GPS tracker en op te laten halen.

Niet gemelde schade
Krijgt u te horen dat er schade is gereden aan derde, dan is het te achterhalen waar het gebeurd is en of het voertuig ook daadwerkelijk aanwezig is geweest. Dit om valse claims te voorkomen. Onnodig geld uitgeven hoeft niet meer!

500km of 0 km verklaring
Heeft uw werknemer een 0 of 500 km verklaring getekend (Geen bijtelling betalings plicht) dan kunt u achterhalen of het voertuig ook daadwerkelijk enkel voor woon-werk verkeer gebruikt wordt.

Bent u nou geïntereseerd in onze service of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

 

bekijk ons aanbod snel voor Shortlease voertuig!

Login Wagenpark